Svane maler
_

Om os

Svane Maler ApS blev stiftet tilbage i 2005 i Berlin. Her havde vi mange opgaver i private hjem, men siden da er virksomheden vokset og opgavernes art er blevet væsentlig differentieret. Vi laver idag alskens malerarbejde fra privat til erhverv, og lige fra det standardiserede til det mere eksklusive og dekorative. Læs mere om, hvad vi kan tilbyde her.

I 2009 flyttede vi til skønne København og vi har nu til huse i Nordvest, hvor vi driver forretningen og har vores kontor. Alle vores malere er profesionelle og vi udfører maleropgaver i København og Storkøbenhavn.

Vi har 3 værdier som afspejler sig i alt, hvad vi gør.

  • Kvalitet: Svanen symboliserer kvalitet og elegance. Hos Svane Maler gør vi ligeså. Vi er kvalitetsbevidste og sætter en ære i altid at udføre vores opgaver til topkarakter. Alle vores malere er professionelle og kvaliteten af vores arbejde afspejles heraf.
  • Service: Svanen er en klasse for sig. Et samarbejde med Svane Maler er et samarbejde, hvor vores kunder kan føle sig trygge. Vi har særligt fokus på service, og vi følger altid enhver opgave, stor som lille, til dørs, med vores kunder i centrum.
  • Rettidighed: Når opgaven er defineret så kommer vi i mål til tiden. Det er et særligt serviceparameter, som vi hos Svane Maler vægter højt. Kontakt os her.

Svane Maler – En klasse for sig